Ενημέρωση της BRP σχετικά με τις παραδόσεις

Γνωρίζουμε πόσο συναρπαστικό είναι να περιμένεις ένα νέο όχημα — και πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι αν καθυστερήσει η παράδοση. Εκ μέρους των Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Can-Am On-Road, Can-Am Off-Road, Manitou, Alumacraft και Quintrex, ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την χρήση του οχήματος σας όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, η BRP αντιμετωπίζει προκλήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, των καθυστερήσεων στις μεταφορές και της έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Να είστε βέβαιοι ότι κάνουμε ότι μπορούμε για να σας παραδώσουμε, το νέο όχημα σας, το συντομότερο δυνατό, ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλαμε. Είναι στο DNA μας να καινοτομούμε, να πιέζουμε όρια και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, και αυτό είναι πιο αληθινό από ποτέ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πολλές πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει για τη διαχείριση της κατάστασης, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τον Πρόεδρο & Διευθύνον Σύμβουλό της BRP, José Boisjoli.

admin

Author admin

More posts by admin