RXT-X 300

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟ RXT-X ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 300 ΙΠΠΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ERGOLOCK ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 300 ίπποι
  • Σύστημα Ergolock™: Στενή αγωνιστική θέση και κεκλιμένες υποδοχές ποδιών
  • ST3 Περίβλημα
  • Έλεγχος εκκίνησης
  • Τιμόνι μεταβλητής κλίσης
  • Νέο πακέτο Tech: Ήχος BRP – premium σύστημα και πλήρως έγχρωμη οθόνη 7,8″ (προαιρετικό)

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Αυτό το πακέτο απόδοσης περιλαμβάνει X-sponsons για εκπληκτικές στροφές, αγωνιστικό κάθισμα Ergolock δύο τμημάτων, κεκλιμένες υποδοχές ποδιών και λειτουργία εκκίνησης για τέλεια επιτάχυνση.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Πλατφόρμα για κολύμπι με σύστημα LinQ

Η μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα και περισσότερη άνεση. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε ή να προετοιμαστείτε για θαλάσσια σπορ ενώ επιβιβάζεστε πανεύκολα. Τα σημεία σύνδεσης LinQ που περιλαμβάνονται προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεση πρόσβαση στον εμπρόσθιο αποθηκευτικό χώρο

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος στον τομέα του, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Είναι ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχουμε κατασκευάσει ποτέ σε σκάφος, προσφέροντας χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΑΠΛΟ. ΕΞΥΠΝΟ. ΑΝΕΤΟ.

Τα αξεσουάρ Sea-Doo είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την εμπειρία Sea-Doo με εύκολους, βολικούς τρόπους και να απολαμβάνετε περισσότερο την ημέρα σας στο νερό.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX® 1630 ACE™ – 300 ΙΠΠΟΙ

Ο πιο ισχυρός κινητήρας που σχεδιάσαμε ποτέ.

Υπερτροφοδοτούμενος με εξωτερικό ενδιάμεσο ψύκτη αέρα, η τεχνολογία advanced combustion efficiency (ACE) προσφέρει υψηλές αποδόσεις και επιτάχυνση. Αυτός είναι ο ισχυρότερος κινητήρας σε Sea-Doo και παράγει 300 ίππους.

Το πρώτο και πιο διαισθητικό σύστημα φρένων στη θάλασσα στην κατηγορία του

Έχει αναγνωριστεί από την ακτοφυλακή των ΗΠΑ ότι προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στη θάλασσα και τώρα, στην τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό σύστημα iBR της Sea-Doo επιτρέπει το έγκαιρο φρενάρισμα. Με τα δύο χέρια στις λαβές, οι αναβάτες μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, να μείνουν σταθεροί ή να κάνουν όπισθεν με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να πρέπει να κάνουν μανούβρες σε χαμηλές ταχύτητες.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ 7,8-ΙΝΤΣΩΝ

Μετρητής συμβατός με εφαρμογές

Έγχρωμη οθόνη με απίστευτη ορατότητα και νέο επίπεδο λειτουργικότητας. Το Bluetooth και η ενσωμάτωση εφαρμογών smartphone προσφέρει μουσική, πληροφορίες για τον καιρό, πλοήγηση και πολλά άλλα. (προαιρετικό με το πακέτο Tech)

ΑΚΡΙΒΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ

Variable Trim System με έλεγχο εκκίνησης

Με εύκολη πρόσβαση στο Variable Trim System (VTS) στο τιμόνι, ώστε να το φέρετε στις προτιμήσεις σας βάσει της κατάστασης του νερού και του αριθμού των επιβατών. Επιπλέον, ο έλεγχος εκκίνησης που ενεργοποιείται μέσω λαβής προσφέρει ελεγχόμενη επιτάχυνση.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηχοσύστημα Bluetooth -Premium

Το πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με σύνδεση Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.

Σταθερό περίβλημα με προβλέψιμη συμπεριφορά

Το σημείο αναφοράς για τους δύσκολους χειρισμούς στη θάλασσα, τη σταθερότητα και την απόδοση μακριά από την ακτή. Η πλατφόρμα ST3 προσφέρει εύκολη επιβίβαση, άφθονο χώρο για εύκολη μετακίνηση στο κατάστρωμα και ασύγκριτη σιγουριά.

Σύστημα Ergolock με αρθρωτό κάθισμα

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Το στενό αγωνιστικό κάθισμα τοποθετεί τα γόνατά σας πιο κοντά μεταξύ τους ώστε να κάθεστε πιο σταθερά, βελτιώνοντας παράλληλα τη μετάβαση σε όρθια θέση. Επιπλέον, το αφαιρούμενο πίσω κάθισμα σάς δίνει ακόμη περισσότερο χώρο για να κάθεστε άνετοι στην πίσω πλατφόρμα, για ηλιοθεραπεία ή για πικνίκ.