RXT-X 300

Η επαναστατική ελαφριά πλατφόρμα του, σε συνδυασμό με το σύστημα Ergolock, μεγιστοποιούν τον έλεγχο σε οποιεσδήποτε συνθήκες, προσφέροντάς σας κορυφαία απόδοση πάνω στο νερό. Με κινητήρα 300-ίππων, φτάνετε τα 96 χλμ/ώρα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηχοσύστημα BRP – premium
  • Εκτενές Variable Trim System (VTS TM)
  • Αγωνιστική θέση Ergolock™ με επιγονατίδες
  • Έλεγχος εκκίνησης
  • X-sponsons εμπνευσμένα από αγωνιστικά σκάφη
  • Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΣΥΣΤΗΜΑ REAR CARGO LINQ

ΓΡΗΓΟΡΟ. ΕΥΚΟΛΟ. ΑΣΦΑΛΕΣ.

Επιπλέον χώρος αποθήκευσης στο πίσω μέρος με το ασφαλές σύστημα quick-attach LinQ. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε ένα δοχείο καυσίμων και μια τσάντα ή ένα ψυγειάκι στο πίσω μέρος του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας τα δύο σημεία σύνδεσης που υπάρχουν.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ. ΑΝΕΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Το πρώτο σκάφος κατασκευασμένο για να περνάτε την ώρα σας στο νερό με την μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ ρυμούλκησης. Δημιουργήστε ακόμα περισσότερο χώρο, αφαιρώντας το πίσω κάθισμα.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος μπροστινός αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί σε σκάφος και προσφέρει χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Σύστημα Ergolock με αρθρωτή θέση

Η στενή αγωνιστική θέση τοποθετεί τα γόνατά σας πιο κοντά μεταξύ τους ενώ βελτιώνουν την μετάβαση σε όρθια θέση οδήγησης. Επιπλέον, η αφαιρούμενη πίσω θέση σας δίνει ακόμα περισσότερο χώρο για να περνάτε την ώρα σας στην πίσω πλατφόρμα, να κάνετε ηλιοθεραπεία και πικνίκ.

Αποκλειστικά στην Sea-Doo

Αυτή η τεχνολογία αποτρέπει το διαβρωτικό θαλασσινό νερό και τα σκουπιδάκια από το να περάσουν μέσα στον κινητήρα, για αυξημένη αξιοπιστία.

Τα πρώτα πιο ελεγχόμενα φρένα σκάφους στη βιομηχανία

Αναγνωρισμένα από την Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. (U.S. Coast Guard) για τη βελτίωση της ασφάλειας του σκάφους και τώρα, στη τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό στη Sea-Doo σύστημα iBR, σας επιτρέπει να σταματάτε συντομότερα. Με τα δύο χέρια στο τιμόνι, οι οδηγοί μπορούν να γείρουν μπροστά ή πίσω, για σταθερούς και απροβλημάτιστους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

ΕΥΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ

Πλήρως ψηφιακός πινάκας οργάνων

Η ευρεία ψηφιακή οθόνη 7.6 ιντσών προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη κατά την εναλλαγή λειτουργιών και την εύρεση πληροφοριών οχήματος. Έχει επίσης αυτόματο φωτισμό που εξασφαλίζει ορατότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η μεγαλύτερη επιφάνεια εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση.

Αποδόσεις σε άλλο επίπεδο

Προσθέστε το στο πακέτο απόδοσης. Με X-Sponsons για επιπλέον σταθερότητα και το καινοτόμο σύστημα ErgoLock που περιλαμβάνει μια στενή αγωνιστική θέση ρυθμισμένη κατάλληλα και ρυθμιζόμενο X-steering, θα γίνετε ένα με το σκάφος σας.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ

Variable Trim System με έλεγχο εκκίνησης

Με εύκολη πρόσβαση στο Variable Trim System (VTS) στο τιμόνι, ώστε να το φέρετε στις προτιμήσεις σας βάσει της κατάστασης του νερού και του αριθμού των επιβατών. Επιπλέον, ο έλεγχος εκκίνησης που ενεργοποιείται μέσω λαβής προσφέρει ελεγχόμενη επιτάχυνση.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηχοσύστημα Bluetooth -Premium

Το πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με σύνδεση Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.