GTX 170 / 230

Με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι με αφαιρούμενη θέση, τα μοντέλα GTX σάς επιτρέπουν να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε ένα πικνίκ. Βάλτε μουσική με το ηχοσύστημα Bluetooth και επιπλέον φορτίο, όπως ψυγειάκι, και η καθημερινότητά σας πάνω στο νερό δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Και με το προαιρετικό έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας iDF, θα απολαμβάνετε ανέμελα κάθε βόλτα.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηχοσύστημα BRP – premium (προαιρετικό)
  • Έξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια IDF
  • Θέση Ergolock™
  • Άμεση πρόσβαση στον εμπρόσθιο αποθηκευτικό χώρο
  • Υδατοστεγής χώρος τηλεφώνου
  • iBR – Έξυπνα φρένα και όπισθεν

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛ

Sea-Doo GTX

Μια ματιά στο GTX αρκεί για να καταλάβετε ότι έχει σχεδιαστεί για κάτι περισσότερο από μια απλή βόλτα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να συνδυάζει τέλεια άνεση, απόδοση και στυλ, θα δυσκολευτείτε να κατεβείτε από πάνω του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Απλός, έξυπνος, αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ.

Σταθερό σκάφος με προβλέψιμη συμπεριφορά.

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ σκαρί του σκάφους εξασφαλίζει σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βαρύτητας και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι στην κατηγορία της. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για να χαλαρώνετε, να προετοιμάζεστε για θαλάσσια σπορ και να επιβιβάζεστε. Περιλαμβάνει το σύστημα αξεσουάρ LinQ για απόλυτη ευελιξία.

ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ περίβλημα του σκάφους εξασφαλίζει κορυφαία σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

Το προσωπικό σας Soundtrack

Ηχοσύστημα Bluetooth Premium

Οδηγήστε στον ρυθμό της μουσικής χάρη στο δυνατό Premium ηχοσύστημα Bluetooth 100W BRP. Αδιάβροχο, πλήρως ενσωματωμένο ηχοσύστημα Bluetooth με το τηλεχειριστήριο στο αριστερό ηχείο, μπορείτε να αλλάζετε τραγούδια και ένταση εύκολα και γρήγορα. (προαιρετικό)

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ROTAX

Επιλέξτε τη δύναμή σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις κινητήρες Rotax που προσφέρουν τη μέγιστη αξιοπιστία, απόδοση και οικονομία καυσίμων: 1630 ACE με 170 ίππους, 230 ίππους ή 300 ίππους. Και οι τρεις δύο διαθέτουν την τεχνολογία Advanced Combustion Efficiency (ACE, Προηγμένη αποδοτικότητα καυσίμων).

Το πρώτο και πιο διαισθητικό σύστημα φρένων στη θάλασσα στην κατηγορία του

Έχει αναγνωριστεί από την ακτοφυλακή των ΗΠΑ ότι προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στη θάλασσα και τώρα, στην τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό σύστημα iBR της Sea-Doo επιτρέπει το έγκαιρο φρενάρισμα. Με τα δύο χέρια στις λαβές, οι αναβάτες μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, να μείνουν σταθεροί ή να κάνουν όπισθεν με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να πρέπει να κάνουν μανούβρες σε χαμηλές ταχύτητες.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ

Πρωτοποριακή απόδοση

Το σημείο αναφοράς για τους δύσκολους χειρισμούς στη θάλασσα, τη σταθερότητα και την απόδοση μακριά από την ακτή. Η πλατφόρμα ST3 προσφέρει εύκολη επιβίβαση, άφθονο χώρο για εύκολη μετακίνηση στο κατάστρωμα και ασύγκριτη σιγουριά.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΑΝΕΜΕΛΑ

iDF – Intelligent Debris-Free Pump System (iDF, έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας)

Με το έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας θα απολαμβάνετε ανέμελα την κάθε βόλτα όσο ποτέ άλλοτε. Καθαρίστε τη φραγμένη είσοδο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να βραχείτε. (Προαιρετικό)

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το κάθισμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι πιο στενό στο μπροστινό μέρος για φυσική στάση οδήγησης και πιο πλατύ στο πίσω μέρος για μέγιστη άνεση. Το πίσω μέρος μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία ή ένα τραπέζι για δύο.