GTX 170 / 230 / 300

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ GTX ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΚΝΙΚ. ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BLUETOOTH ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΙΟ, ΟΠΩΣ ΨΥΓΕΙΑΚΙ, ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ IDF, ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝΕΜΕΛΑ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηχοσύστημα BRP – premium (προαιρετικό)
  • ΝΕΟ Έξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια IDF(προαιρετικό: μόνο GTX 170 και 230)
  • Θέση Ergolock™
  • Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης
  • Μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι με σύστημα LinQ™
  • Σκάλα επιβίβασης
  • Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΑΡΘΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ERGOLOCK

Η στενή θέση τοποθετεί τα γόνατά σας πιο κοντά μεταξύ τους σε μια φυσική θέση οδήγησης, ενώ η σχεδίαση της παρέχει καλύτερη πλευρική στήριξη για εσάς και τους επιβάτες σας. Επιπλέον, η αφαιρούμενη πίσω θέση σας δίνει ακόμα περισσότερο χώρο για να περνάτε την ώρα σας, να κάνετε ηλιοθεραπεία και πικνίκ.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ. ΑΝΕΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Κατασκευασμένη για να περνάτε την ώρα σας στο νερό με την μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ ρυμούλκησης. Δημιουργήστε ακόμα περισσότερο χώρο, αφαιρώντας το πίσω κάθισμα.

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ.

Σταθερό σκάφος με προβλέψιμη συμπεριφορά.

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ σκαρί του σκάφους εξασφαλίζει σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βαρύτητας και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος μπροστινός αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί σε σκάφος και προσφέρει χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΓΡΗΓΟΡΟ. ΕΥΚΟΛΟ. ΑΣΦΑΛΕΣ.

Σύστημα Rear cargo LinQ

Επιπλέον χώρος αποθήκευσης στο πίσω μέρος με το ασφαλές σύστημα quick-attach LinQ. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε ένα δοχείο καυσίμων, μια τσάντα, ένα ψυγειάκι και άλλα, στο πίσω μέρος του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας τα δύο σημεία σύνδεσης που υπάρχουν.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηχοσύστημα Bluetooth Premium

ΤΤο πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με σύνδεση Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.

*Προαιρετικό. Περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του GTX Limited.

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ROTAX

Επίλεξε ισχύ

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο εγγυημένους κινητήρες Rotax που προσφέρουν αξιοπιστία και οικονομία καυσίμων: ο ΝΕΟΣ 1630 ACE με 170 ή 230 ίππους. Και οι δύο εξοπλισμένοι με τη τεχνολογία Advanced Combustion Efficiency (ACE).

Τα πρώτα πιο ελεγχόμενα φρένα σκάφους στη βιομηχανία

Αναγνωρισμένα από την Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. (U.S. Coast Guard) για τη βελτίωση της ασφάλειας του σκάφους και τώρα, στη τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό στη Sea-Doo σύστημα iBR, σας επιτρέπει να σταματάτε συντομότερα. Με τα δύο χέρια στο τιμόνι, οι οδηγοί μπορούν να γείρουν μπροστά ή πίσω, για σταθερούς και απροβλημάτιστους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

Τελειοποιήστε την εμπειρία σας πανεύκολα

Με εύκολη πρόσβαση στο Variable Trim System (VTS) στο τιμόνι, ώστε να το φέρετε στις προτιμήσεις σας βάσει της κατάστασης του νερού και του αριθμού των επιβατών.

Οδηγήστε με άνεση

Πανέξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια, το οποίο σας κάνει να οδηγείτε χωρίς σκοτούρες. Καθαρίστε αποφραγμένα εξαρτήματα εισαγωγής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να βραχείτε, με το πάτημα ενός κουμπιού. (Προαιρετικό)

Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού

Ένα υδατοστεγές ντουλαπάκι με ενσωματωμένη θύρα USB* επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό ή action κάμερες, να παραμείνουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, σε ένα υδατοστεγές περιβάλλον, που απορροφά τους κραδασμούς.

*Θύρα USB διαθέσιμη ως αξεσουάρ. Περιλαμβάνεται στο
βασικό εξοπλισμό του GTX Limited.

Αποκλειστικά στην Sea-Doo

Αυτή η τεχνολογία αποτρέπει το διαβρωτικό θαλασσινό νερό και τα σκουπιδάκια από το να περάσουν μέσα στον κινητήρα, για αυξημένη αξιοπιστία.