GTX LIMITED 300

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ: ΤΟ MAVERICK DS TURBO 2 Ή 4 ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ 120 ΙΠΠΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 300 ίπποι
  • Ηχοσύστημα Bluetooth με θύρα USB
  • Πλήρως έγχρωμη οθόνη 7,8″
  • iDF – Intelligent Debris–Free Pump System (iDF, έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας)
  • Άμεση πρόσβαση στον εμπρόσθιο αποθηκευτικό χώρο
  • Πακέτο Limited: Θύρα USB, κάλυμμα σκάφους, αξεσουάρ οργάνωσης αποθηκευτικού χώρου, επιγονατίδες, συσκευή εντοπισμού βάθους, αποκλειστικοί χρωματικοί συνδυασμοί και περισσότερα.

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Σε συνθήκες ηρεμίας. Σε μεγάλες ταχύτητες. Πάντα σταθερό.

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ περίβλημα του σκάφους εξασφαλίζει κορυφαία σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Απλός, έξυπνος, αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η επόμενή σας περιπέτεια σας περιμένει

Τα αξεσουάρ Sea-Doo είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την εμπειρία Sea-Doo με εύκολους, βολικούς τρόπους και να απολαμβάνετε περισσότερο την ημέρα σας στο νερό.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Προσαρμόσιμη. Άνετη. Επαναστατική.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι στην κατηγορία της. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για να χαλαρώνετε, να προετοιμάζεστε για θαλάσσια σπορ και να επιβιβάζεστε. Περιλαμβάνει το σύστημα αξεσουάρ LinQ για απόλυτη ευελιξία.

ΠΑΚΕΤΟ GTX LIMITED

Premium άνεση. Ατελείωτες δυνατότητες.

Ανώτερη οδήγηση με την άνεση, την ευκολία και την απόδοση του GTX Limited. Άφθονος χώρος στο σκάφος, έξυπνος αποθηκευτικός χώρος και απίστευτη ευελιξία. Αποτελεί το απόλυτο πρότυπο πολυτέλειας με συμπεριφορά υψηλών οκτανίων.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σε συνθήκες ηρεμίας. Σε μεγάλες ταχύτητες. Πάντα σταθερό.

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ περίβλημα του σκάφους εξασφαλίζει κορυφαία σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΧΥΣ ROTAX

300 ΙΠΠΟΙ

Ο κινητήρας Rotax 1630 ACE προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις 300 ίππων που θα ανεβάσουν τους παλμούς σας ενώ είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία Advanced Combustion Efficiency (ACE, Προηγμένη αποδοτικότητα καυσίμων) για εξαιρετική οικονομία.

Πρωτοποριακή απόδοση

Το σημείο αναφοράς για τους δύσκολους χειρισμούς στη θάλασσα, τη σταθερότητα και την απόδοση μακριά από την ακτή. Η πλατφόρμα ST3 προσφέρει εύκολη επιβίβαση, άφθονο χώρο για εύκολη μετακίνηση στο κατάστρωμα και ασύγκριτη σιγουριά.

ΕΥΡΕΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ 7.8 ΙΝΤΣΩΝ

Οθόνη Bluetooth υψηλής ανάλυσης

Η κρυστάλλινη οθόνη με εκπληκτικά χρώματα εμφανίζει τα δεδομένα του οχήματος και συνδέεται με συμβατές εφαρμογές έτσι ώστε να προβάλλει στο ταμπλό σας χάρτες, τον καιρό και άλλες πληροφορίες . Εκμεταλλευτείτε πλήρως την ενισχυμένη ποιότητα ήχου και τον διαισθητικό έλεγχο έντασης ανάλογα με την ταχύτητα.

iDF – Intelligent Debris–Free Pump System (iDF, έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας)

Απολαύστε ανέμελα κάθε βόλτα. Με το έξυπνο σύστημα iDF οι αναβάτες μπορούν να καθαρίσουν τη φραγμένη είσοδο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς καν να σηκωθούν από το κάθισμα. Ένα απλό πάτημα κουμπιού αντιστρέφει τη ροή της αντλίας για να καθαρίσει πανεύκολα τα σκουπιδάκια.

PREMIUM ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BLUETOOTH

Το προσωπικό σας Soundtrack

Οδηγήστε στον ρυθμό της μουσικής χάρη στο δυνατό Premium ηχοσύστημα Bluetooth 100W BRP. Αδιάβροχο, πλήρως ενσωματωμένο ηχοσύστημα Bluetooth με το τηλεχειριστήριο στο αριστερό ηχείο, μπορείτε να αλλάζετε τραγούδια και ένταση εύκολα και γρήγορα.

Το πρώτο και πιο διαισθητικό σύστημα φρένων στη θάλασσα στην κατηγορία του

Έχει αναγνωριστεί από την ακτοφυλακή των ΗΠΑ ότι προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στη θάλασσα και τώρα, στην τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό σύστημα iBR της Sea-Doo επιτρέπει το έγκαιρο φρενάρισμα. Με τα δύο χέρια στις λαβές, οι αναβάτες μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, να μείνουν σταθεροί ή να κάνουν όπισθεν με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να πρέπει να κάνουν μανούβρες σε χαμηλές ταχύτητες.

*Θύρα USB διαθέσιμη ως αξεσουάρ. Περιλαμβάνεται στο
βασικό εξοπλισμό του GTX Limited.