GTX LIMITED 300

Με την μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι με αφαιρούμενη θέση, τα μοντέλα GTX σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε ένα πικνίκ. Βάλτε μουσική με το ηχοσύστημα Bluetooth και επιπλέον φορτίο, όπως ψυγειάκι, στη καθημερινότητά σας πάνω στο νερό. Ξέγνοιαστη λειτουργία με το πανέξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια iDF.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηχοσύστημα BRP Premium
  • ΝΕΑ μεγάλη πανοραμική έγχρωμη οθόνη LCD 7.8″
  • ΝΕΟ έξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια IDF
  • Θέση περιήγησης Ergolock με επιγονατίδες
  • Μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι με σύστημα LinQ™
  • Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης
  • Περιορισμένο πακέτο: Θύρα USB, κάλυμμα σκάφους, καλάθια αποθηκευτικού χώρου, βαθύμετρο και άλλα.

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SEA-DOO ΣΑΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

Πάρτε αποκλειστικά αξεσουάρ όπως κάλυμμα σκάφους, ηχοσύστημα με θύρα USB και καλάθια αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον ένα βαθύμετρο, μετρητή θερμοκρασίας του νερού και άλλα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ. ΑΝΕΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Κατασκευασμένη για να περνάτε την ώρα σας στο νερό με την μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ ρυμούλκησης. Δημιουργήστε ακόμα περισσότερο χώρο, αφαιρώντας το πίσω κάθισμα.

RIDE HIGH AND DRY

Έξυπνο σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια (iDF)

Ξεγνοιασιά σε κάθε βόλτα. Με το πανέξυπνο σύστημα iDF, οι οδηγοί μπορούν να καθαρίσουν αποφραγμένα εξαρτήματα εισαγωγής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς καν να κουνηθούν από τη θέση τους. Με το πάτημα ενός κουμπιού, καθαρίζετε εύκολα τα σκουπιδάκια.

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ.

Σταθερό σκάφος με προβλέψιμη συμπεριφορά.

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ σκαρί του σκάφους εξασφαλίζει σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βαρύτητας και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος μπροστινός αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί σε σκάφος και προσφέρει χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΓΡΗΓΟΡΟ. ΕΥΚΟΛΟ. ΑΣΦΑΛΕΣ.

Σύστημα Rear cargo LinQ

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος μπροστινός αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί σε σκάφος και προσφέρει χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

Άνεση και ευκολία

Περιηγηθείτε όλη μέρα με τα εξής χαρακτηριστικά: σύστημα άντλησης χωρίς σκουπιδάκια iDF, μεταβλητή κλίση, λειτουργίες Speed Regulator και Slow και σκάλα επιβίβασης για άνεση και απόλαυση.

ΙΣΧΥΣ ROTAX

300 ΙΠΠΟΙ

Ο κινητήρας Rotax 1630 ACE προσφέρει 300 ίππους και την τεχνολογία Advanced Combustion Efficiency (ACE) για επιπλέον οικονομία.

Τα πρώτα πιο ελεγχόμενα φρένα σκάφους στη βιομηχανία

Αναγνωρισμένα από την Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. (U.S. Coast Guard) για τη βελτίωση της ασφάλειας του σκάφους και τώρα, στη τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό στη Sea-Doo σύστημα iBR, σας επιτρέπει να σταματάτε συντομότερα. Με τα δύο χέρια στο τιμόνι, οι οδηγοί μπορούν να γείρουν μπροστά ή πίσω, για σταθερούς και απροβλημάτιστους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

ΕΥΡΕΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ 7.8 ΙΝΤΣΩΝ

Ψηφιακή Hi-Res Bluetooth Οθόνη

Πανέμορφα χρώματα σε μια οθόνη που δείχνει τα δεδομένα του οχήματος και συνδέεται με συμβατές εφαρμογές για κινητό μέσω BRP Connect για να σας δείξει χάρτες, τον καιρό και άλλα. Εκμεταλλευτείτε τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου και το άμεση ανταπόκρισης κουμπί ρύθμισης έντασης.

+ Δείτε το βίντεο

Αποκλειστικά στην Sea-Doo

Αυτή η τεχνολογία αποτρέπει το διαβρωτικό θαλασσινό νερό και τα σκουπιδάκια από το να περάσουν μέσα στον κινητήρα, για αυξημένη αξιοπιστία.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηχοσύστημα Bluetooth Premium

Το πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.

Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού

Ένα υδατοστεγές ντουλαπάκι με ενσωματωμένη θύρα USB* επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό ή action κάμερες, να παραμείνουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, σε ένα υδατοστεγές περιβάλλον, που απορροφά τους κραδασμούς.

*Θύρα USB διαθέσιμη ως αξεσουάρ. Περιλαμβάνεται στο
βασικό εξοπλισμό του GTX Limited.