WAKE PRO

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ WAKE PRO ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ. ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ 100W BLUETOOTH, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ηχοσύστημα BRP – premium
  • Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης
  • Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού
  • Σκάλα επιβίβασης
  • Πακέτο WAKE™: Ανασυρόμενος πυλώνας σκι LinQ, λειτουργία σκι βάσει ταχύτητας, αφαιρούμενη βάση wakeboard, γραφικά WAKE™

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΠΑΚΕΤΟ WAKE

ΣΠΟΡ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το να διασκεδάσετε σπορ ρυμούλκησης από το Sea-Doo σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, χάρη στα τρία αποκλειστικά χαρακτηριστικά του, όπως ο πυλώνας σκι LinQ, η λειτουργία σκι, και βάση wakeboard.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΚΙ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αυτή η αποκλειστική λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει προγραμματισμένη επιτάχυνση και προφίλ ταχύτητας για ελεγχόμενες εκκινήσεις σκι και wakeboard, συν του οφέλους 2 άλλων λειτουργιών (sport και ECO).

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ. ΑΝΕΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι

Το πρώτο σκάφος κατασκευασμένο για να περνάτε την ώρα σας στο νερό με την μεγαλύτερη πλατφόρμα για κολύμπι. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ ρυμούλκησης. Δημιουργήστε ακόμα περισσότερο χώρο, αφαιρώντας το πίσω κάθισμα.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηχοσύστημα Bluetooth-Premium

Το πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με στάνταρ συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με σύνδεση Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ.

Σταθερό σκάφος με προβλέψιμη συμπεριφορά

Είτε παλεύετε με τα κύματα σε μεγάλες ταχύτητες, είτε βρίσκεστε σε συνθήκες ηρεμίας κοντά στην ακτή, το φαρδύ σκαρί του σκάφους εξασφαλίζει σταθερότητα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Άμεση πρόσβαση στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης

Τώρα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλον σας τον εξοπλισμό. Ο πρώτος άμεσα προσβάσιμος μπροστινός αποθηκευτικός χώρος, που ανοίγει εύκολα σηκώνοντας τη λαβή. Χωρίς καν να σηκωθείτε. Ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί σε σκάφος και προσφέρει χώρο για την επόμενη περιπέτειά σας.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1630 ACE – 230 ΙΠΠΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Αυτός ο ισχυρός κινητήρας 230-ίππων* έρχεται με έναν υπερσυμπιεστή και εξωτερικό ενδιάμεσο ψύκτη αέρα. Επιπλέον, είναι βελτιστοποιημένος ώστε να λειτουργεί με κανονικά καύσιμα, χαμηλώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας.

*Αριθμός απόδοσης σε μετρική ιπποδύναμη υπό ιδανικές συνθήκες δοκιμών.

Αποκλειστικά στην Sea-Doo

Αυτή η τεχνολογία αποτρέπει το διαβρωτικό θαλασσινό νερό και τα σκουπιδάκια από το να περάσουν μέσα στον κινητήρα, για αυξημένη αξιοπιστία.

Τα πρώτα πιο ελεγχόμενα φρένα σκάφους στη βιομηχανία

Αναγνωρισμένα από την Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. (U.S. Coast Guard) για τη βελτίωση της ασφάλειας του σκάφους και τώρα, στη τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό στη Sea-Doo σύστημα iBR, σας επιτρέπει να σταματάτε συντομότερα. Με τα δύο χέρια στο τιμόνι, οι οδηγοί μπορούν να γείρουν μπροστά ή πίσω, για σταθερούς και απροβλημάτιστους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ

Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού

Ένα υδατοστεγές ντουλαπάκι με ενσωματωμένη θύρα USB* επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό ή action κάμερες, να παραμείνουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, σε ένα υδατοστεγές περιβάλλον, που απορροφά τους κραδασμούς.

*Θύρα USB διαθέσιμη ως αξεσουάρ.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ / ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

Σκάλα επιβίβασης

Διευκολύνει το να γυρίσετε στο σκάφος μετά τη διασκέδαση μέσα στο νερό. Με πτυσσόμενο σχεδιασμό.