RXP-X 300

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΙΣΧΥ, ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΔΑΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΛΑΡΑ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 300 ίπποι
  • Σύστημα Ergolock™ R: Εργονομία εμπνευσμένη από αγώνες ταχύτητας που περιλαμβάνει την καινοτόμο ρυθμιζόμενη πίσω σέλα για κλειδωμένο έλεγχο και άνεση.
  • Περίβλημα T3-R Hull™ για πρωτοποριακή προβλεψιμότητα, ακρίβεια και έλεγχο – ακόμη και σε ταραγμένα νερά.
  • Έλεγχος εκκίνησης
  • Χαμηλός σχεδιασμός τιμονιού
  • Νέο πακέτο Tech: Ήχος BRP – premium σύστημα και πλήρως έγχρωμη οθόνη 7,8″ (προαιρετικό)

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΑΠΛΟ. ΕΞΥΠΝΟ. ΑΝΕΤΟ.

Κάθε βόλτα ξεπερνάει τα όρια με τον νέο σχεδιασμό σκάφους T3-R. Σχεδιασμός Deep-V με προσοχή στη λεπτομέρεια και μοναδικό σχεδιασμό Shark Gill που επιτρέπει επιτάχυνση και πλήρη έλεγχο του γκαζιού σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κάθε βόλτα ξεπερνάει τα όρια με τον νέο σχεδιασμό σκάφους T3-R. Σχεδιασμός Deep-V με προσοχή στη λεπτομέρεια και μοναδικό σχεδιασμό Shark Gill που επιτρέπει επιτάχυνση και πλήρη έλεγχο του γκαζιού σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σύστημα Ergolock-R

Συνεργία έτοιμη για αγώνες

Προσεγμένες εργονομικές κλειδαριές οδηγού και σκάφος έτοιμο για αποδόσεις υψηλών οκτανίων χάρη στη ρυθμιζόμενη πίσω σέλα για επιπλέον στήριξη, υψηλής πρόσφυσης μπροστινή επιφάνεια θέσεων και επιγονατίδες.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Επαναστατική εμπειρία

Μόνο από τη Sea-Doo

Το σκάφος RXP-X 300 περιλαμβάνει την αποκλειστική εμπειρία Sea-Doo που απογειώνει την καθημερινή εμπειρία σας στο νερό. Τα ευέλικτα αξεσουάρ LinQ, ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης και το BRP Premium Audio απογειώνουν κάθε περιπέτειά σας.

ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΧΥ;

Ο πιο ισχυρός κινητήρας Sea-Doo που σχεδιάστηκε ποτέ.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1630 ACE

Ο κινητήρας Rotax® 1630 ACE™ – 300 ίππων είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας Rotax® που σχεδιάστηκε ποτέ, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και την καλύτερη επιτάχυνση στην κατηγορία του για δυνατές συγκινήσεις.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Variable Trim με έλεγχο εκκίνησης

Με εύκολη πρόσβαση στο Variable Trim System (VTS) στο τιμόνι ώστε να το φέρετε στις προτιμήσεις σας βάσει της κατάστασης του νερού. Επιπλέον, ο έλεγχος εκκίνησης που ενεργοποιείται μέσω τιμονιού προσφέρει ελεγχόμενη επιτάχυνση.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1630 ACE

Ο πιο ισχυρός κινητήρας που σχεδιάσαμε ποτέ.

Υπερτροφοδοτούμενος με εξωτερικό ενδιάμεσο ψύκτη αέρα, διαθέτει τεχνολογία advanced combustion efficiency (ACE) που προσφέρει υψηλές αποδόσεις και επιτάχυνση. Ο γρηγορότερος PWC που επιταχύνει από 0-50 μίλια/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

*Βάσει συγκριτικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2020 με διαθέσιμα μοντέλα σε ιδανικές συνθήκες με ρεζερβουάρ 19 λίτρων.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ 7,8-ΙΝΤΣΩΝ

Μετρητής συμβατός με εφαρμογές

Έγχρωμη οθόνη με απίστευτη ορατότητα και νέο επίπεδο λειτουργικότητας. Το Bluetooth και η ενσωμάτωση εφαρμογών smartphone προσφέρει μουσική, πληροφορίες για τον καιρό, πλοήγηση και πολλά άλλα. (προαιρετικό με το πακέτο Tech)

Ηχοσύστημα Bluetooth -Premium

Το πρώτο ενσωματωμένο αδιάβροχο ηχοσύστημα που θα κάνει τις βόλτες σας ακόμα πιο διασκεδαστικές, με συνολική ισχύ συστήματος 100 watt, αδιάβροχο, με σύνδεση Bluetooth, και εξωτερικά κουμπιά για εναλλαγή τραγουδιών.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Μια βόλτα που δεν μοιάζει με καμία άλλη

Ξεπεράστε τα όρια σε κάθε διαδρομή. Ο σχεδιασμός του περιβλήματος T3-R απογειώνει τις απότομες στροφές με υψηλή ταχύτητα, ενώ το μοναδικό χαρακτηριστικό Shark Gill μεσαίου περιβλήματος επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο στην κατηγορία του, ακόμη και με τέρμα το γκάζι.