RXP-X 300

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΙΣΧΥ, ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 300-ΙΠΠΩΝ ROTAX 1630 ACE ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Χαρακτηριστικά Ergolock™ R: Θέση απόδοσης έως 1 άτομο με ρυθμιζόμενη πίσω σέλα, λαβές χαμηλού προφίλ, footwedges δύο γωνιών, κολλήμενες ζώνες, επιγονατίδες
  • Σχεδιασμός περιβλήματος T3-R
  • Άψογο στροφείο υψηλών αποδόσεων
  • Ηχοσύστημα BRP – premium (προαιρετικό)
  • Μεγάλη πλατφόρμα για κολύμπι με σύστημα LinQ™
  • Υδατοστεγές ντουλαπάκι κινητού
  • X-sponsons εμπνευσμένα από αγωνιστικά σκάφη

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΥΨΗΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κάθε βόλτα ξεπερνάει τα όρια με τον νέο σχεδιασμό σκάφους T3-R. Σχεδιασμός Deep-V με προσοχή στη λεπτομέρεια και μοναδικό σχεδιασμό Shark Gill που επιτρέπει επιτάχυνση και πλήρη έλεγχο του γκαζιού σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΧΥ;

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1630 ACE

Υπερτροφοδοτούμενος με εξωτερικό ενδιάμεσο ψύκτη αέρα, διαθέτει τεχνολογία advanced combustion efficiency (ACE) που προσφέρει υψηλές αποδόσεις και επιτάχυνση. Ο γρηγορότερος PWC που επιταχύνει από 0-50 μίλια/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

*Βάσει συγκριτικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2020 με διαθέσιμα μοντέλα σε ιδανικές συνθήκες με 5 γαλόνια βενζίνη.

Ergolock-R

Εργονομία εμπνευσμένη από τις επιδόσεις

Συνεργία έτοιμη για αγώνες

Προσεγμένες εργονομικές κλειδαριές οδηγού και σκάφος έτοιμο για αποδόσεις υψηλών οκτανίων χάρη στη ρυθμιζόμενη πίσω σέλα για επιπλέον στήριξη, υψηλής πρόσφυσης μπροστινή επιφάνεια θέσεων και επιγονατίδες.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ

Επαναστατική εμπειρία

Μόνο από τη Sea-Doo

Το νέο κύμα σκαφών υψηλής απόδοσης περιλαμβάνει την αποκλειστική εμπειρία Sea-Doo που απογειώνει της εμπειρία σας στο νερό. Τα ευέλικτα αξεσουάρ LinQ, ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης και το BRP Premium Audio απογειώνουν κάθε περιπέτειά σας.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

Εμπνευσμένο από την απόδοση

Αγωνιστικό τιμόνι

Ανανεωμένος στρογγυλεμένος σχεδιασμός για παραπάνω άνεση στο κράτημα. Εμπνευσμένος από αγωνιστικά σκάφη, χαμηλός σχεδιασμός που δίνει πλεονέκτημα στον οδηγό για καλύτερο χειρισμό.

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

Στα χέρια σας

Variable Trim με έλεγχο εκκίνησης

Με εύκολη πρόσβαση στο Variable Trim System (VTS) στο τιμόνι, ώστε να το ρυθμίσετε με βάση τις προτιμήσεις σας, την κατάσταση του νερού και τον αριθμό των επιβατών. Επιπλέον, ο έλεγχος εκκίνησης που ενεργοποιείται μέσω λαβής προσφέρει ελεγχόμενη επιτάχυνση.

Αποκλειστικά στην Sea-Doo

Αυτή η τεχνολογία αποτρέπει το διαβρωτικό θαλασσινό νερό και τα σκουπιδάκια από το να περάσουν μέσα στον κινητήρα, για αυξημένη αξιοπιστία.

Τα πρώτα πιο ελεγχόμενα φρένα σκάφους στη βιομηχανία

Αναγνωρισμένα από την Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. (U.S. Coast Guard) για τη βελτίωση της ασφάλειας του σκάφους και τώρα, στη τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό στη Sea-Doo σύστημα iBR, σας επιτρέπει να σταματάτε συντομότερα. Με τα δύο χέρια στο τιμόνι, οι οδηγοί μπορούν να γείρουν μπροστά ή πίσω, για σταθερούς και απροβλημάτιστους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

ΕΥΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ

Πλήρως ψηφιακός πινάκας οργάνων

Η ευρεία ψηφιακή οθόνη 7.6 ιντσών προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη κατά την εναλλαγή λειτουργιών και την εύρεση πληροφοριών οχήματος. Έχει επίσης αυτόματο φωτισμό που εξασφαλίζει ορατότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η μεγαλύτερη επιφάνεια εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση.