WAKE

ΠΑΡΤΕ ΤΟ WAKEBOARD, ΠΑΤΙΝΙ, ΣΑΝΙΔΑ ΣΕΡΦ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ, ΟΠΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΚΙ, Ο ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΚΙ LINQ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΑΝΙΔΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 170 ίπποι
  • Φορητό ηχοσύστημα BRP – premium (προαιρετικό)
  • Μεγάλος εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος και υδατοστεγής χώρος τηλεφώνου
  • Σκάλα επιβίβασης
  • iBR – Έξυπνα φρένα και όπισθεν
  • Πακέτο WAKE: Πτυσσόμενος πυλώνας σκι LinQ, λειτουργία σκι βάσει ταχύτητας, αφαιρούμενη βάση σανίδων wakeboard, γραφικά WAKE™

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΩΡΑ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ

Πάρτε τη σανίδα σας και βουτήξτε

WAKEBOARD, ΣΚΙ Ή ΣΑΝΙΔΑ ΣΕΡΦ. Όπως και να τα προτιμάτε, το Sea-Doo Wake είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε αθλήματα ρυμούλκησης με τρία αποκλειστικά χαρακτηριστικά, τον πτυσσόμενο πυλώνα LinQ, τη λειτουργία σκι και τη βάση σανίδων.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SKI

Η αποκλειστική λειτουργία Ski δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες να επιλέγουν προγραμματισμένη επιτάχυνση και προφίλ ταχύτητας για επαναλαμβανόμενες και ακριβείς εκκινήσεις σκι και wakeboard, συν του πλεονεκτήματος 2 άλλων λειτουργιών (sport και ECO).

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Είτε προετοιμάζεστε για αγώνες wakeboard, είτε χαλαρώνετε στην άμμο, είτε επιβιβάζεστε, το στιβαρό περίβλημα προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα με χαμηλό κέντρο βάρους και χώρο για μεγαλύτερες περιπέτειες.

PREMIUM ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BLUETOOTH

Το προσωπικό σας Soundtrack

Οδηγήστε στον ρυθμό της μουσικής χάρη στο δυνατό Premium ηχοσύστημα Bluetooth 100W BRP. Αδιάβροχο, πλήρως ενσωματωμένο ηχοσύστημα Bluetooth με το τηλεχειριστήριο στο αριστερό ηχείο, μπορείτε να αλλάζετε τραγούδια και ένταση εύκολα και γρήγορα. (προαιρετικό)

Rotax 1630 ACE™ – 170

Συναρπαστική ισχύς. Εξαιρετικά αποδοτικό.

Ο κινητήρας Rotax® 1630 ACE™ – 170 ίππων είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας Rotax φυσικής αναρρόφησης που σχεδιάστηκε ποτέ σε σκάφος Sea-Doo. Απολαύστε ανά πάσα στιγμή μεγάλη ροπή για ρυμούλκηση και την εξαιρετική απόδοση, για διασκέδαση και συγκινήσεις όλη την μέρα.

Μεγαλύτερος εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος

Ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στην κατηγορία του* (40,2 gal. / 152 L) επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερου εξοπλισμού.

*Ιστότοποι κατασκευαστών. Βασισμένο σε μοντέλα με παρόμοια τιμή.

Το πρώτο και πιο διαισθητικό σύστημα φρένων στη θάλασσα στην κατηγορία του

Έχει αναγνωριστεί από την ακτοφυλακή των ΗΠΑ ότι προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στη θάλασσα και τώρα, στην τρίτη γενιά του, το αποκλειστικό σύστημα iBR της Sea-Doo επιτρέπει το έγκαιρο φρενάρισμα. Με τα δύο χέρια στις λαβές, οι αναβάτες μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, να μείνουν σταθεροί ή να κάνουν όπισθεν με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να πρέπει να κάνουν μανούβρες σε χαμηλές ταχύτητες.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ

Υλικό Polytec Gen II

Κατασκευασμένο με τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά, στη δεύτερη γενιά του, διαθέτει χαμηλότερο βάρος για να έχει τη μέγιστη απόδοση και να μεταφέρεται εύκολα με τα περισσότερα αυτοκίνητα. Ακόμη, το χρώμα του είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές κι από υαλοβάμβακα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ

Υδατοστεγής χώρος τηλεφώνου

Υδατοστεγής χώρος με ενσωματωμένη θύρα USB*, που επιτρέπει να φυλάσσετε με ασφάλεια τις συσκευές σας, τηλέφωνα και action cameras, διατηρώντας τα φορτισμένα και έτοιμα για χρήση.

*Η θύρα USB είναι διαθέσιμη ως αξεσουάρ.