FISH PRO TROPHY

ΤΟ FISHPRO TROPHY 170 ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΨΑΡΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΡΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΡΟΜΗ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 170 ίπποι
  • Προηγμένο σύστημα μπαταρίας
  • Γρήγορη σύνδεση ενυδρείου
  • iDF – Intelligent Debris–Free Pump System (iDF, έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας)
  • Ανιχνευτής ψαριών και GPS Garmin με οθόνη αφής 7”

> Τεχνικές προδιαγραφές

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ GPS GARMIN ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 7″

GPS + Ανιχνευτής ψαριών

Αυτός ο χαρτογράφος με οθόνη αφής 7 ιντσών και ο ανιχνευτής ψαριών διαθέτουν μετατροπέα στο περίβλημα με τεχνολογία mid-CHIRP. Περιλαμβάνει διακριτικό για πρόσβαση σε αναβαθμισμένους τοπικούς χάρτες.

ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ

Έξυπνα σχεδιασμένο για τους λάτρεις του ψαρέματος

Έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα με σεβασμό προς τους λάτρεις του ψαρέματος. Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αφού ριχτείτε στη δράση.

ΨΑΡΕΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Στάνταρ χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη άνεση

Μετακινηθείτε για να ψαρέψετε από όρθια ή καθιστή θέση. Η θέση για ψάρεμα είναι σχεδιασμένη για άνεση κατά την οδήγηση ή το ψάρεμα. Τα υποπόδια στην κεκλιμένη κουπαστή προσφέρουν σταθερή βάση ενώ βρίσκεστε εν πλω ή όταν βάζετε τα δυνατά σας να πιάσετε κάτι καλό.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Αρθρωτό περιστρεφόμενο κάθισμα

Το πίσω μέρος του καθίσματος μετατρέπεται σε κάθισμα βάθρου ιδανικό για ψάρεμα με θέα. Εγκαθίσταται σε δευτερόλεπτα για μια εμπειρία που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Τόσο το βάθρο όσο και η πλάτη αποθηκεύονται έξυπνα όταν δεν χρησιμοποιούνται.

ΚΙΤ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Γρήγορη φόρτιση, τροφοδοσία όλη την ημέρα

Κρατήστε όλα τα ηλεκτρονικά σας αξεσουάρ πλήρως φορτισμένα. Με διπλές μπαταρίες και γεννήτρια τάσης 650 watt, ακόμη και οι πιο απαιτητικές ανάγκες σε ενέργεια είναι σίγουρο ότι θα καλυφθούν.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1630 ACE – 170 ΙΠΠΩΝ

Περισσότερη ιπποδύναμη

Ο κινητήρας φυσικής αναρρόφησης με την υψηλότερη ιπποδύναμη στη σειρά για βελτιστοποιημένη απόδοση, αξιοπιστία και οικονομία καυσίμου.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ

Οδηγήστε ανέμελα με το iDF – Intelligent Debris–Free Pump System (iDF, έξυπνο σύστημα καθαρισμού αντλίας)

Το έξυπνο σύστημα iDF επιτρέπει στους αναβάτες να καθαρίζουν τις φραγμένες εισόδους χωρίς να βρέχονται. Με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας από την οδήγηση.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Πιο έξυπνος αποθηκευτικός χώρος

Ένα βολικό αξεσουάρ οργάνωσης αποθηκευτικού χώρου, ιδανικό για την αποθήκευση αντικειμένων με άμεση πρόσβαση, όπως μπουκάλια νερού, αντηλιακό ή ένα μικρό κουτί με σύνεργα ψαρέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ

Μετατρέψτε το ψυγείο ψαρέματος LinQ 51L/13,5 gal. LinQ σε ενυδρείο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια ενσωματωμένη αντλία τροφοδοτεί συνεχώς με φρέσκο νερό τη δεξαμενή διατηρώντας το αλίευμα ή το δόλωμά σας ζωντανό όλη την ημέρα.

Σταθερό περίβλημα με προβλέψιμη συμπεριφορά

Το ιδανικό περίβλημα για ψάρεμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει σιγουριά κατά την οδήγηση σε ταραγμένη θάλασσα και ασύγκριτη σταθερότητα σε συνθήκες ηρεμίας.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ 7,8-ΙΝΤΣΩΝ

Προαιρετική έγχρωμη οθόνη με απίστευτη ορατότητα και νέο επίπεδο λειτουργικότητας. Το Bluetooth και η ενσωμάτωση εφαρμογών smartphone προσφέρει μουσική, πληροφορίες για τον καιρό, πλοήγηση και πολλά άλλα.